Hande Yener Kuruçeşme'de konser verdi

Şarkıcı Hande Yener, Kuruçeşme Arena'da konser verdi. Yener konserde, dikkat çekici açıklamalarda bulundu ve bir dönem vokalistliğini yaptığı Sezen Aksu'nun Firuze adlı parçasını okudu.

Geçtiğimiz günlerde İzmir'deki konserine yetişmek için otostop çekmesiyle gündem olan şarkıcı Hande Yener, Kuruçeşme Arena'da konser verdi. Yener konserinde başka sanatçıların şarkılarını söyledi. Yener, "Bu gece size divaların şarkılarını okuyacağım." dedi ve Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer şarkılarını okudu.

Aksu'nun eski vokalisti olan Yener, "Kraliçe seni çok seviyorum. Vokalistliğini yaptığım yıllarda bir gün sahneye beni çağırdı ve Firuze'yi okuttu.. 20 yıl önce bu şarkıyla Sezen Aksu'nun sahnesinde sizlerle tanıştım. Bu şarkıdan sonra artık kendi kanatlarınla uçabilirsin dediğinden bugüne 20 yıl geçti. Şimdi de sahnede Hande Yener olarak sizlerle olmak büyük mutluluk ve onur." dedi.

Hayranlarından gelen 'Çok güzelsin Hande tezahüratları' için de konuşan Yener, "Yaşsız olmayı seviyorum sonuçta 18 yaşındayım. İsteyenlere doktorumun numarasını verebilirim." esprisini yaptı.