Hande Yener, kanser hastalığına yakalanıp iyileştiğini itiraf etti

Ünlü şarkıcı Hande Yener, yakın bir zaman içerisinde kanser hastalığına yakalanıp iyileştiğini ve sahneye dahi vücudundaki kablolar ile çıktığını belirtti.

Şarkıcı Hande Yener, sağlık durumu hakkında bir itirafta bulundu. Show TV'ye röportaj veren Yener, göğüs kanseri olup iyileştiğini ve 7 saat süren bir operasyon geçirdiğini söyledi. Yener kansere yakalandığını öğrenme anını şu sözlerle açıkladı:

'Kendimi kontrol ederken şüphelendim ve hastaneye gittim. Akşam saati laboratuvarda bir doktorun odasına girdiğimde 'felaket' dediğini duydum ve yıkıldım. Öleceğimi sandım. Erken teşhisin hayat kurtardığını bu süreçte öğrendim.

Doktorum Cihan Uras sayesinde kemoterapi dahi görmeden atlattım hastalığı. 6 ayda bir yaşadığımı kutluyorum. Her temiz rapor çıktığında evde çığlıklarla kutlama yapıyoruz." diyerek hastalığını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.'

'ALLAH'IMA KAVUŞUYORUM DİYE AVUNDUM'

Yener, 'Gözyaşlarıyla hastaneye girdiğimde yanımdakiler intihar edeceğim diye arkamdan geldi. Doktorumla konuştuktan sonra motivasyonum değişti. Bir an geldi ve teslim oldum, 'Allah'ıma kavuşuyorum' diye avundum.' açıklamasında bulundu.

"KANSERKEN SAHNEYE ÇIKTIM"

Ünlü şarkıcı, devam eden süreci şu sözlerle açıkladı:

'Omuzlarımdaki direnler ve vücudumdaki kablolar görünmesin diye vatkalı bir ceketle sahneye çıktım ve kimse anlamadı. Kanser sürecinin kadınlara umut olmasını istediğini söyleyen şarkıcı, "Kadınlara bunu anlatmak zorundayım. Duymayan kalmasın istiyorum ve her kadının kendisini kontrol etmesi gerektiğini düşünüyorum.'

Yener, 'İlk ve son kez kanserle ilgili konuşuyorum. Bu hastalığın üzerime yapışmasını istemiyorum. Kimse beni bu hastalıkla anmasın.' diye konuştu.