Hande Ünsal'dan Sakiler'e övgü: Her zaman gurur duyuyorum

Ünlü şarkıcı Hande Ünsal ile sevgilisi Serkan Balkan, önceki gün Aydınlıkevler oyununu izleme gitti. Gazeteciler ile sohbet eden Hande Ünsal, ''Serdar Ortaç Tribute' albümünde yer aldınız ikiniz de. Gelen tepkiler nasıldı? Birbirinizin yorumlarını nasıl değerlendirdiniz?'' sorusuna, ''Sakiler şarkıyı seslendirme aşamasındayken ben çok beğenmiştim. Ben her zaman gurur duyuyorum yaptıkları işlerle'' yanıtını verdi.

Hande Ünsal ve "Sakiler" grubunda yer alan sevgilisi Serkan Balkan, geçtiğimiz akşam Demet Akbağ'ın başrol olduğu "Aydınlıkevler" tiyatro oyununu izlemeye geldi. Ünsal, "Uzun zamandır gelmek istiyorduk, bizim için de güzel bir deneyim olacak. Bayram konserleri öncesi son kaçışımız oldu. Hem onun hem de benim yoğun bir konser takvimim var." dedi.

Muhabirlerin, "Serdar Ortaç Tribute' albümünde yer aldınız ikiniz de. Gelen tepkiler nasıldı? Birbirinizin yorumlarını nasıl değerlendirdiniz?" sorusuna yanıt veren Hande Ünsal, şunları söyledi:

"Sakiler şarkıyı seslendirme aşamasındayken ben çok beğenmiştim, o yüzden tebrik ediyorum. Ben her zaman gurur duyuyorum yaptıkları tüm işlerle. Benim de seslendirdiğim şarkı çok beğenildi, çok güzel gidiyor. Çalışmaya devam ediyoruz."