Hande Subaşı Baht Oyunu kadrosuna dahil oldu

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Hande Subaşı, Baht Oyunu dizi ile ekranlara hızlı bir dönüş yapıyor. 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Baht Oyunu dizisinde Hande Subaşı, Nergis Şahin karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan ARC Film imzalı yeni dizi Baht Oyunu, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Yaz dizisi olarak ekran macerasına merhaba diyecek olan dizinin kadrosuna Hande Subaşı da dahil oldu.

Hande Subaşı, Baht Oyunu dizisinde Başarısız ilişkilerin hüküm sürdüğü ailesindeki yegâne mutlu evliliğe sahip karakter olan Nergis karakterine hayat verecek.

BAHT OYUNU DİZİ KONUSU NEDİR?

Baht Oyunu', ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesini seyircilerle buluşturacak. Ada, hayatında duygulara yer olmayan Bora ile tanışınca inançlarını tekrar sorgulayacak ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkacak.

Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybetmesi gereken Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

BAHT OYUNU OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Baht Oyunu oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.