Hande Soral'ın göndermeli paylaşımına İsmail Demirci'den yanıt gecikmedi

Hande Soral ve İsmail Demirci paylaşımlarıyla olay oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Hande Soral'ın göndermeli paylaşımına Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta rol alan eşi İsmail Demirci'den yanıt gecikmedi. Güzel oyuncunun Instagram pozunu bakın hangi isim de karşılıksız bırakmadı.

Atv'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da hayat verdiği Ümit karakteri ile setlere hızlı bir dönüş yapan Hande Soral, 2017 yılında hayatını birleştirdiği İsmail Demirci ile mutlu bir birliktelik sürüyor. Şu sıralar Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey karakteri ile seyirci karşısına çıkan İsmail Demirci ile ayrı düşen Hande Soral sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Hande Soral ve İsmail Demirci, mutlu evliliklerini gözler önüne sermeyi sürdürüyor. Rol aldıkları diziler nedeniyle farklı şehirlerde yaşamlarını sürdüren ve fırsat buldukça bir araya gelen ünlü çift sosyal medyadan birbirlerine yaptıkları göndermelerle adlarından söz ettiriyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Adana'da, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ise Ordu'da çekiliyor. Hal böyle olunca da Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, şimdilerde birbirlerinden ayrı hayat sürüyor. Setten arta kalan zamanlarında İstanbul'da buluşan ünlü ikili, ayrı düştüklerinde sosyal medya paylaşımlarıyla birbirlerine göndermede bulunuyor.

Başarılı oyuncu Hande Soral, moda çekiminde verdiği bir pozunu Instagram hesabından "Hatırlasam anlatacak çok şeyim var" notuyla hayranlarının beğenisine sundu.

Güzel oyuncunun gönderme içeren paylaşımına eşi İsmail Demirci'den yanıt gecikmedi. Demirci eşinin paylaşımına "Hatırlatırız" yazarak ateş emojisiyle karşılık verdi. Soral ise, "Sen olmasan adımı bile unutucam" yazarak yanıtlamayı ihmal etmedi.

Öte yandan güzel oyuncunun pozuna, rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz karakterinin ölmesiyle yakın zamanda diziye veda eden Uğur Güneş'in de "Heytt bea" yorumu yapması ve Soral'ın da emojilerle karşılık vermesi dikkatlerden kaçmadı.