Hande Soral'dan oğlu Ali ile ayna pozu! Ünlü oyuncunun paylaşımı büyük ilgi gördü

Taze anne Hande Soral'ın bebeği Ali ile verdiği poz dikkat çekti. İsmail Demirci ile evli olan çiçeği burnunda anne Hande Soral'ın oğlu Ali ile paylaştığı ayna pozu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Öte yandan başarılı oyuncu, eşi İsmail Demirci'nin ve kendisinin yer aldığı spor salonundan yaptığı paylaşımla eski formuna kısa sürede döneceğinin sinyallerini verdi.

Oyuncu Hande Soral'ın bebeği Ali ile verdiği son poz sosyal medyada büyük ilgi gördü. Taze anne Hande Soral, 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile nikah masasına oturmuştu. Yakın zamanda oğulları Ali'yi kucaklarına alan çift sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Son olarak Çukurova dizisinde Ümit karakteri ile ekranlarda yer alan ünlü oyuncu, hamilelik pozlarıyla magazin gündeminde çok konuşulmuştu.

Sosyal medyayı aktif kullanan Hande Soral, Instagram hesabını aktif kullanan ünlülerimizden. Bebeği Ali'yi geçtiğimiz mayıs ayında kucağına alan Hande Soral, paylaşımlarında hız kesmiyor.

Doğumun ardından paylaşımlarına devam eden 35 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu Ali ile olan yeni pozunu Instagram story'sinden sevenlerinin beğenisine sundu.

İşte Hande Soral'ın son hali ve bebeği Ali ile olan ayna pozu karşınızda....

Öte yandan Hande Soral'ın doğum sonrası spora başlaması dikkatlerden kaçmadı. Hande Soral, eşi İsmail Demirci'nin ve kendisinin yer aldığı spor salonundan bir karesini paylaştı.

Eski formuna kısa sürede döneceğinin sinyallerini veren ünlü isim bu paylaşımına, "Biz buraya yeni gelmedik" notunu düştü.

Hande Erçel biten Kaan Yıldırım ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Her zaman arkadaşımdı, arkadaşım kalacak

Aleyna Tilki "Bana yapılanları bir konuşsam..." dediği paylaşımıyla olay oldu