Hande Erçel'le Hakan Sabancı arasında şoför krizi!

Hande Erçel'le Hakan Sabancı'nın evlenecekleri iddiası gündeme gelmişti. Çiftin ilişkisi devam ederken iddiaya göre Hakan Sabancı, Hande Erçel'in şoförünü kıskanmıştı. Çiftin arasındaki şoför kıskançlığı kriziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı bir yıldır aşk yaşıyorlar. Evlenecekleri iddia edilen Hande Erçel ile Hakan Sabancı arasında, kıskançlık krizi çıktığı öne sürüldü. Takvim'in haberine göre; Sabancı, Erçel'in uzun süredir şoförlüğünü yapan kişi üzerinden kriz çıkardı.

İddiaya göre Hande Erçel, sevgilisinin kıskançlık krizine karşılıksız kalamadı. Şoförünün işine son veren Hande Erçel'e sevgilisi Hakan Sabancı, kendi bulduğu şoförü, tahsis etti.

Öte yandan Sabancı ailesine girmeye çalışan Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı'nın kızlarını ziyaret etmeye gidiyor.

Hakan Sabancı, sevgilisi Hande Erçel'in resim düşkünlüğü için iddiaya göre; Levent Sanayi'ye gitti ve Sanat Atölyesi kiralamak için birçok dükkanı Erçel'le birlikte gezdi.