Hande Erçel'in tahtı fena sallandı! Demet Özdemir zirveye oturdu

Sevilen dizilerde rol alan oyuncular özellikle Twitter'da sık sık gündeme geliyor. Oynadıkları dizilerin yanı sıra hayat verdikleri karakterler ile ön plana çıkan iki isim yer alıyor: Demet Özdemir ve Hande Erçel... Sosyal medyada Türkiye'de en konuşulan kadınları listesinde hep birinci sırada yerini alan Hande Erçel, zirveyi Demet Özdemir'de kaptırdı.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin hikayesinin değişmesinin ardından izleyici kitlesini kaybeden dizisi için kolları sıvadı. Kerem Bürsin ile olan uyumu izleyenlerden tam not alan Erçel, Sen Çal Kapımı için Instagram hesabından canlı yayınlara başladı. Eda ve Serkan karakteri için her şeyin yolunda gitmesi beklenirken hikayenin değişmesi izleyenleri rahatsız etti.

Sen Çal Kapımı dizisi için işler kötüye gidip kan kaybetmeye devam ederken Hande Erçel de popülerliğini yitirmeye başladı ve Türkiye'de en çok konuşulan kadınlar listesindeki zirveyi kaptırdı.

Digilup'un yayınladığı verilere göre 5 Şubat'ta sosyal medyada en çok konuşulan kadın Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir oldu. Demet Özdemir 213 bin ileti alırken ikinci sırada haftayı tamamlayan Hande Erçel 182 bin ileti aldı. bu haftanın verilerinin sonucuna göre Demet Özdemir en büyük rakibi Hande Erçel'e büyük fark attı.

Demet Özdemir ve Hande Erçel'in tahtını sallayarak uzun bir süredir birinci sırada yer alan Çukur'un Karaca'sı Ece Yaşar ise 4. sıraya yerleşti. Neslihan Atagül'ün Sefirin Kızı dizisinden ayrılmasının ardından kadroya Mavi karakteri ile dahil olan Tuba Büyüküstün ise listenin 5. sırasında yerini aldı.