Hande Erçel'in panik anları! Yangın merdivenlerinden kaçtı

Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Eda karakteri ile büyük beğeni toplayan Hande Erçel, marka yüzü olduğu giyim markasının reklam çekimleri için Nişantaşı'ndaki bir otele gitti. Çıkışta gazetecilere görüntü vermemek için büyün çaba sarf eden ünlü oyuncu Hande Erçel, yangın merdivenlerinden çıktı ve aracına bindi.

Kerem Bürsin ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi ile kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Hande Erçel, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda bulunan bir otelde görüntülendi.

Reklam yüzü olduğu bir giyim markasının çekimlerini gerçekleştirmek için otelde olan ünlü oyuncu Hande Erçel'in 4 saat boyunca kapıda bekleyen basın mensuplarına görüntü vermek istemediği ve 'Şimdi farklı farklı şeyler soracaklar. Beni bir şekilde buradan çıkartın' dediği öğrenildi.

Otel görevlilerinden yardım alan Hande Erçel, otel binasının arka kısmına bakan yangın merdivenlerinden kaçtı. Yangın merdivenlerinden çıkan Hande Erçel, görevlilerin çağırdığı araca binerek otelden uzaklaştı. Erçel'in yaptığı paniğe kimse anlam veremedi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel aynı siteye girip, çıkarken objektiflere yansımıştı.