Hande Erçel'in O Ses Türkiye Yılbaşı paylaşımları sosyal medyayı salladı

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın başrol oyuncusu Hande Erçel'den yeni haberler var. Dizideki performansı kadar güzelliği ile son dönemin gözde oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. Eda karakteri ile yıldızı parlamaya devam eden güzel oyuncunun Instagram'dan paylaştığı O Ses Türkiye Yılbaşı özel fotoğrafları kısa sürede bir milyonun üzerinde beğeni aldı.

Hande Erçel'den sürpriz paylaşımlar... Sen Çal Kapımı'nın güzel oyuncusu Hande Erçel hayranlarını yaptığı paylaşımlarla yine mest etti. Eda karakteri ile yıldızı parlamaya devam eden güzel oyuncunun Instagram'dan paylaştığı O Ses Türkiye Yılbaşı özel fotoğrafları kısa sürede bir milyonun üzerinde beğeni aldı.

Fenomen yapım Sen Çal Kapımı'da Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan güzel oyuncunun dizideki Serkan-Eda çift uyumu büyük beğeni toplamayı sürdürüyor. 

Öyle ki ünlü dizi çiftinin bir dergi kapağına verdikleri son pozlar olay olmuş ve büyük beğeni toplamıştı.

Hande Erçel hayranlarının karşısına bu kez Acun Ilıcalı'nın gelenek haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı ile çıkacak. Ünlü oyuncu katıldığı yılbaşı programına dair sosyal medya hesabı Instagram'dan yeni paylaşımlar yaparak hayranlarını adeta mest etti. İşte o paylaşımlar...

Hande Erçel'in "Bol kahkahalı seneler" notunu düştüğü bu paylaşımlarına takipçileri tarafından  kısa sürede binlerce beğeni yağdı. 

Öte yandan güzel oyuncu Instagram story'sinden sevenlerine "Sev, yaşa, şükret, yeni yıl dilediğin gibi gelsin"  notuyla yılbaşı dileklerinde bulunmayı ihmal etmedi. 

Yemin dizisinden çıkan aşkın ünlü çifti Özge Yağız ve Gökberk Demirci'den yılbaşı paylaşımları

Konuşanlar'ın yıldızı Hasan Can Kaya ile Exxen'de yeni proje müjdesi

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'e Cedi Osman'dan aşk paylaşımı