Hande Erçel'in kazancı, son dört yılda 6 milyon TL'ye yaklaştı

Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı haberleri ile gündem düşmeyen Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel, reklam firmalarının da aranan yüzü oldu. Ekim ayında ve anlaşma sağladığı diş macunu reklamından 3 buçuk milyon TL kazandı. Güzel oyuncu yeni ev aldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Güneşin Kızları dizisi ile büyük bir çıkış elde eden Hande Erçel şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Özel hayatıyla da magazin basınında sık sık yer alan Hande Erçel, reklam filmlerinin de aranılan yüzü oldu.

Rol arkadaş Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karışan Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in Instagram'da takipçi sayısını da her geçen gün artıyor. 19 milyonun üzerinde takipçi sayısına ulaşan Hande Erçel, reklam teklifleri almaya başladı.

Ekim 2020'de bir giyim markasının yüzü olan 27 yaşındaki güzel oyuncu, bir yıllık anlaşma karşılığında 1 buçuk milyon TL kazandı. Şimdilerde bir diş macunu reklamında rol alan Hande Erçel'in 2 milyon TL kazandığı öne sürüldü.

Güzel oyuncu reklam filmleri ve dizilerden elde ettiği kazançların ardından yatırım yaptı. Yeni ev aldığını duyuran Hande Erçel sosyal medya hesabından ilk kez paylaşım yaptı.