Hande Erçel'den yeni evi için milyonluk anlaşma!

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı rol aldığı dizi ve reklamların ardından elde ettiği kazancı evine yatırdı. Cam villa için 10 milyon TL'yi gözden çıkaran Hande Erçel, dekorasyon şirketiyle gizlilik anlaşması imzaladı. Anlaştığı şirketin eviyle ilgili reklam yapması halinde tazminat alacak.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı dönemde sevgilisinin evinde kalan Hande Erçel, ayrılık kararı almasının ardından Çubuklu Vadi Evleri'ne taşındı. Ünlü oyuncu taşındığı evden vazgeçerek yeni bir ev bakmaya başladı.

Uzun araştırmaları sonucunda istediği evi bulan Hande Erçel, 10 milyon TL değerinde iki katlı cam bir villa satın aldı. Yeni evinden paylaşımlar da yapan Hande Erçel, dekorasyon için bir şirketle anlaştı.

Takvim gazetesinin özel haberine göre; yeni evini baştan aşağı dekore ettiren Hande Erçel, mimarlık şirketi ile çok ciddi bir gizlilik sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşme uyarınca mimarlık şirketi, ünlü oyuncunun evinin yerini ya da dekorunu hiçbir şekilde bir yerde paylaşamayacak veya referans olarak gösteremeyecek.

1 milyon TL'ye yenilettiği evinin ifşa olmasını istemeyen Hande Erçel'in, bunun için de sözleşmeye ciddi bir tazminat maddesi koydurduğu iddia edildi. Şirket herhangi bir paylaşım yapması durumunda Hande Erçel'e tazminat olarak dekorasyon için verdiği parayı geri ödeyecek.