Hande Erçel'den önce cemiyete gelin olan 6 ünlü! Sabancı ailesine girmesi bekleniyor ama...

Hande Erçel'in cemiyetin ünlü ailelerinden Sabancılara gelin olması bekleniyor. Hakan Sabancı'yla bir süredir birlikte olan Hande Erçel hakkında, yazın nikah masasına oturacağı yönünde iddialar da ortaya atılmıştı. Magazin gündeminde bu yönde haberler yer alırken, ünlü isimden önce cemiyete gelin olarak girmiş birçok ismin de bulunduğu biliniyor. Peki o isimler kimler? İşte Hande Erçel'den önce cemiyete gelin olan 6 ünlü!

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Hande Erçel ile Hakan Sabancı hakkında yazın evlenecekleri yönünde haberler çıkmış, Hande Erçel de bu haberlerin doğru olmadığını söylemişti. Sabancı ailesinin genç üyelerinden Hakan Sabancı ile bir süredir görüşen Hande Erçel'in, Sabancı ailesine gelin olması bekleniyor. Ancak Hande Erçel'den önce cemiyete gelin olarak gelmiş pek çok isim bulunuyor. İşte o kişiler...

1 - GÜLŞAH SOYDAN

Sanatçı Hülya Koçyiğit ile futbolcu Selim Soydan'ın kızları olan Gülşah Soydan, turizm sektöründe faaliyet gösteren Alkoçlar ailesinin bir üyesi olan iş insanı Ender Alkoçlar ile ve evli iki kız çocuğu annesi. Gülşah Soydan'ın torunları da var. Kendisi bir dönem çocuk oyuncu olarak Yeşilçam'da da yer almıştı.

2 - MELİKE ZOBU

Sanatçı ve yazar Vasfi Rıza Zobu'nun yeğeni ve sanatçı Bilge Zobu'nun kuzeni olan Melike Zobu, Türk denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Kalkavan ailesinin bir üyesi olan iş insanı Hakan Kalkavan ile evli, iki kız çocuğu annesi. Zobu'nun torunları da var. Kendisi bir dönem Yeşilçam'da başrol oyunculuğu da yapmıştı.

3 - DİLEK ASLIHAN KORUYAN

Dilek Aslıhan Koruyan 1991 yılında Türkiye güzeli, Avrupa güzeli ve Dünya 6. güzeli seçilmişti. Üniversitede okul arkadaşı olan, pek çok iş kolunda faaliyet gösteren Sabancı ailesinin üyelerinden iş insanı Demir Sabancı ile evli ve üç çocuk annesi. Dilek Aslıhan Koruyan, üniversiteden sonra bir dönem uluslararası bir şirkette çalışmıştı.

4 - YASEMİN ERGENE

Yasemin Ergene, pek çok iş kolunda faaliyet gösteren Özilhan ailesinin bir üyesi olan iş insanı İzzet Özilhan ile evli ve iki kız çocuğu annesi. Oyunculuk eğitimi de almış olan Yasemin Ergene, uzun yıllar oyunculuk ve modellik mesleğini birlikte yürütmüştü.

5 - CEYDA ATEŞ

Ceyda Ateş dünyaca ünlü yerli bir giyim markasının sahibi iş insanı Turgut Toplusoy'un oğlu genç iş insanı Buğra Toplusoy ile evli ve bir kız çocuğu annesi. Ceyda Ateş oyunculuk yapmaya ara ara devam ediyor.

6 - SELİN DEMİRATAR

Selin Demiratar 1999 yılı Miss Globe Türkiye birincisi ve Dünya üçüncüsü oldu. İş insanı Mehmet Ali Çelebi ile evli olan Selin Demiratar, bir dönem oyunculuk ve modellik mesleklerini birlikte yürütmüştü.