Yeni adresi şaşırtacak! Hande Erçel'den kariyerini taçlandıracak projeyle dönüyor

2021 yılında final yapan Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bursin ile birlikte başrolde yer alan ünlü oyuncu Hande Erçel'in yeni projesi belli oldu. Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren ünlü oyuncu en sonunda kararını verdi. Kariyeri için önemli bir adım atan Hande Erçel Disney Plus ile anlaştı. Ünlü oyuncunun hayranları Disney'in hangi projesinde yer alacağı konusundaki açıklamayı bekliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasıyla beraber Hande Erçel'in yeni projesi hayranları tarafında merakla bekleniyordu. Ünlü isim çok konuşulacak bir transfere imza attı. Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz, Halka, Azize ve Sen Çal Kapımı gibi dizilerin başrollerinde yer alan Hande Erçel yeni projesiyle gündeme gelen isim oldu. Erçel, son olarak Fox TV'de yayınlanan ve geçen yıl ekim ayında final yapan Sen Çal Kapımı dizisinde dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncunun yeni projesi Disney Plus'ta olacak.

ADRESİ BELLİ OLDU

Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren ünlü oyuncu en sonunda kararını verdi. Kariyeri için önemli bir adım atan Hande Erçel Disney Plus ile anlaştı.

Oyuncunun sıkı takipçileri ise Disney'in hangi projesinde yer alacağı konusundaki açıklamaya odaklandı.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 24 Kasım 1993 tarihinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümünde eğitim almıştır. 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

2015-2016 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Aşk Laftan Anlamaz adlı dizide canlandırdığı Hayat Uzun karakterini canlandırdı. Bu dizideki çalışmasıyla En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Altın Kelebek Ödülü'nü kazandı.

2020-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda Yıldız karakterine hayat verdi.

Kaan Yıldırım da Hande Erçel hakkında konuştu... İlişkiyi kabul etti

270 bin TL'lik kaçamak! Hande Erçel'le fotoğrafları sızdırılan Kaan Yıldırım çileden çıktı