Hande Erçel ve Kerem Bursin'in dizisi yeni macerada! Büyük ses getirdi! Bu kez Güney Amerika'da

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı dizi Sen Çal Kapımı, başarıdan başarıya koşuyor. Bir dönem ülkemizde de çok sevilen yapım diğer ülkelerde de ses getiriyor. Bu kez haber Güney Amerika ülkesinden geldi! CNN Brezilya'da gündem olan Sen Çal Kapımı 80'den fazla ülkede yayınlanıyor. Dizi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in uyumuyla birçok kişiyi hayran bıraktırdı. TV kanallarında bile dizi konuşulmaya başlandı.

Sen Çal Kapımı dizisine övgüler bitmiyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı dizi yeni maceraya atıldı. Bu kez sevindirici haber Güney Amerika'dan geldi! Sen Çal Kapımı dizisi Güney Amerika ülkesi Şili'de yayınlanacak. Dizi Me Robaste El Corazón ismiyle ekrana gelecek.

Dizi diğer ülkelerde de büyük ses getirdi. İlk olarak İtalya'da çok sevilen dizi daha da büyük hayran kitleleri elde etmeye başladı. Sen Çal Kapımı Latin Amerika ülkelerinde izlenme rekorları kırdı.

CNN'in Brezilya'da yayın yapan kanalında da gündem olan dizi En Alta isimli programda Sen Çal Kapımı'nın başarısında bahsedildi.

Dizinin bir yıl önce paylaşılan ilk bölümü 40 milyon kez izlenirken, 2020 yılının YouTube'da en çok izlenen dizisi olma başarısını da elde etti.