Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den son set gününde duygusal paylaşım

Oyuncular Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştıkları Sen Çal Kapımı'da son bölüm çekimi yapıldı. Oyuncuların son set gününde yaptıkları paylaşımlar, sosyal medyada ilgi gördü.

FOX TV'nin geçtiğimiz yaz sezonundan bu yana devam eden dizisi Sen Çal Kapımı için final kararı verilmişti. Dizinin son bölüm çekimleri tamamlandı. Sette duygusal anlar yaşandı. Proje 52. bölümüyle ekrana veda etmiş olacak.

Son set gününde basının sorularını yanıtlayan Hande Erçel, "Çığlık çığlığa bir veda yapıyoruz. Benim için o kadar güzel bir deneyim oldu ki. Bu kadar güzel insanlarla tanıştım. Ben kendi adıma çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

MAYA'NIN CEVABI HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Dizide Erçel - Bürsin ikilisinin kızları Kiraz'ı oynayan Maya Başol ise son set gününde ağladı ve babasını oynayan Kerem Bürsin'in kucağından inmedi. Maya, "En sevdiğin karakter kimdi?" sorusuna kendi karakteri Kiraz'ın adını vererek herkesi kahkahaya boğdu.

AĞLAMAKTAN SESİ KISILDI

Sen Çal Kapımı'nın Pırıl'ı Başak Gümülcinelioğlu ise, "Ağlamaktan sesim gitti. Biz çok güzel dostluklar kurarak çalıştık. Bu yüzden biraz buruğuz. Her son bir başlangıç biz yine hep beraberiz." ifadelerini kullandı.

Son set gününde setten bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Kerem Bürsin de, "58 hafta her gün bu ikiliyle ne gıybet yaptık." yorumunda bulundu.