Hande Erçel ve Hakan Sabancı tatil dönüşü el ele görüntülendi

Kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel ile Hakan Sabancı, kuzey ışıklarını izlemek için gittiği Finlandiya tatilinden geri döndü. Havaalanında görüntülenen Hande Erçel ve Hakan Sabancı, el ele ilk kez objektiflere yansıdı. İkili soruları yanıtsız bıraktı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve son olarak kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım'la aşk yaşamış olan Hande Erçel, çapkın iş insanı Hakan Sabancı'ya gönlünü kaptırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Hande Erçel ile Hakan Sabancı, geçtiğimiz günlerde Paris tatilinin dönüşünde kamera karşısına geçip birlikteliklerini ilan etti. İkili, Paris'in ardından Finlandiya'ya gitti.

HANDE ERÇEL İLE HAKAN SABANCI EL ELE GÖRÜNTÜLENDİ

Hande Erçel ile kuzey ışıklarını seyretmeye giden Hakan Sabancı, Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Tatilden dönen çift, havalimanında görüntülendi. Gazete Magazin tarafından el ele görüntülenen çift, ilişkileriyle ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Hakan Sabancı, Finlandiya'da Erçel'in yürüdüğü yollara gül dökmesiyle ilgili soruya da cevap vermedi.