Hande Erçel sevgilisi kimdir kaç yaşında? Hande Erçel nasıl kilo verdi?

Hande Erçel nasıl zayıfladı kilo verdi soruları merak ediliyor. Hande Erçel kimdir kaç yaşında? Siyah İnci dizisinde Hazal karakterini canlandıran ve Tolgahan Sayışman ile başrolleri paylaşan Erçel’in yaz aylarında çekilen bir fotoğrafı çok konuşulmuştu. Bu fotoğraflarda oyuncusunun kilo aldığı görülüyordu. Hande Erçel önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 3 aydır diyet yapan Erçel'in verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı. Erçel, ''Tatlı krizlerini ekşi elma ve tarçınla bastırdım.'' diyerek nasıl zayıfladığını anlattı. Hande Erçel 1993 tarihinde Balıkesir'in güzel yerlerinden biri olan Bandırma'da dünyaya gelmiştir. İlk olarak Trt ekranlarında yayınlanan Hayat Ağacı adındaki dizide oynamıştır. Daha sonra birçok yapımda rol almıştır. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile ekranlara gelmiştir daha sonra Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz karakterine hayat vermiştir. Hande Erçel sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir?

Hande Erçel kilo verme sırrını açıkladı. Hande Erçel ınstagram paylaşımları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Erçel’in fotoğraflarından da zayıfladığı anlaşılıyor. Hande Erçel kimdir kaç yaşında sorularının cevabı araştırılıyor. Hande Erçel 1993 tarihinde Balıkesir'in güzel yerlerinden biri olan Bandırma'da dünyaya gelmiştir. İlk olarak Trt ekranlarında yayınlanan Hayat Ağacı adındaki dizide oynamıştır. Şu anda da Siyah İnci dizisinde Hazal karakterini canlandırmaktadır. Erçel’in yaz başında çekilen fotoğraflarında bir hayli kilo aldığı görülüyordu. Hande Erçel önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 3 aydır diyet yapan Erçel'in verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı. Erçel, "Tatlı krizlerini ekşi elma ve tarçınla bastırdım." diyerek nasıl zayıfladığını anlattı. Hande Erçel’in sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir sorusunun cevabı ve merak edilenler haberimizde.

29 yaşında olmasına rağmen iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda. Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler hem tarzıyla hem de başarısıyla dikkat çekiyor.

HANDE ERÇEL NASIL ZAYIFLADI?

Hande Erçel önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 3 aydır diyet yapan Erçel'in verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Tatlı krizlerini ekşi elma ve tarçınla atlattığını, hamur işlerinden uzak durduğunu söyleyen Hande Erçel'in kilo verdiği her halinden belliydi. Güzel oyuncunun, yaz dönemindeki halinden eser kalmadı.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 1993 tarihinde Balıkesir'in güzel yerlerinden biri olan Bandırma'da dünyaya gelmiştir.

İlk olarak Trt ekranlarında yayınlanan Hayat Ağacı adındaki dizide oynamıştır. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile ekranlara gelmiştir daha sonra Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz karakterine hayat vermiştir.

2012 tarihinde Azerbaycan'da yapılmış olan Miss Civilization Of The World güzellik yarışmasına katılmıştır ve bu yarışmanın neticesinde ikinci olma başarısı sağlamıştır. Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk sanatları bölümünde eğitimine devam ediyor. 22 yaşında olan Hande Erçel yay burcudur.

Hande Erçel Güneşin Kızları adlı dizisi ile Yıldızı parlayan özel ödülüne sahip olmuştur. 42. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde bu ödülü kazanmıştır.Yine 42. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde en yakışan çift olarak güneşin kızların da Ali ile Selin olarak aday gösterilmiştir. 3. İTÜ Emös Başarı Ödüllerinde en iyi kadın dizi oyuncusu seçilen Hande Erçel bu ödülü Güneşin Kızları adlı dizideki rolüyle almıştır. 7. Medya ödüllerinde en iyi çıkış yapan kadın dizi oyuncusu olarak Güneşin Kızları dizisindeki rolüyle kazanmıştır.

Hande Erçel'in rol aldığı yapımlar

Çalıkuşu

Hayat Ağacı

Çılgın Dershane Üniversitede

Güneşin Kızları

Aşk Laftan Anlamaz

Siyah İnci

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

29 yaşında olmasına rağmen iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda. Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler hem tarzıyla hem de başarısıyla dikkat çekiyor.

İnstagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce Asena Atalay ile anılmıştı. Magazin dünyasının çok da uzak olmadığı Mehmet Dinçerler şimdi Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı.

Mehmet Dinçerler, dünyaca ünlü kahve markasının Türkiye CEO'su. Başarılarıyla dikkat çeken Mehmet Dinçerler her zaman yaptığı yardımlarla da ön plana çıkıyor.