Murat Akdoğan kimdir, ne iş yapıyor, aslen nereli? Hande Erçel Murat Akdoğan'la aşk mı yaşıyor?

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel'in adı bu kez Murat Akdoğan ile aşk dedikodularına karıştı. İddialara göre, Kerem Bursin ile Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel'in Murat Akdoğan ile bir aydır gözlerden uzak aşk yaşadığı belirtiliyor. Hande Erçel Murat Akdoğan'la aşk mı yaşıyor? Murat Akdoğan kimdir, ne iş yapıyor, aslen nereli? gibi soruların yanıtları da yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in işadamı Murat Akdoğan ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Son olarak şarkıcı Murat Dalkılıç ile uzun soluklu birliktelik yaşayan Hande Erçel'in ismi bir ara rol arkadaşı Kerem Bürsin ile anılmıştı. Şimdi de Murat Akdoğan ile gözlerden uzak bir birliktelik yaşadığı iddia ediliyor. Peki, Murat Akdoğan kimdir, ne iş yapıyor, aslen nereli? İşte tüm merak edilenler..

MURAT AKDOĞAN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Hande Erçel ile adı anılan Murat Akdoğan cemiyet hayatında bilinen bir isim. Muratcan Akdoğan'ın ablası Cansın Hacısoylu'da aynı zamanda Murat Dalkılıç'ın arkadaşı olduğunu biliniyor. Muratcan Akdoğan'ın yıllarca önce yarıştığı karting otomobil sporları junior kategorisinde şampiyonluğu var.