Hande Erçel mi? Demet Özdemir mi? Can Yaman mı? İpek Tuzcuoğlu kimi kastetti?

Son dönemde konuşulmaya başlanana takipçi sayısına göre projelerde rol alma şansının yükseldiği konusu hakkında İpek Tuzcuoğlu da açıklamalarda bulundu. 'Bir oyuncunun 3 milyon takipçisi olması başarılı olduğu anlamına gelmez.' sözleri sosyal medyayı sallarken Demet Özdemir ve Hande Erçel gibi isimleri kast ettiği iddiası gündeme geldi. Tuzcuoğlu verdiği röportajda yeni nesil oyuncular hakkındaki fikirlerini söyledi.

Önceki gün Akşam'a özel röportaj veren İpek Tuzcuoğlu, 'Bir oyuncunun 3 milyon takipçisi olması başarılı olduğu anlamına gelmez.' ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun açıklaması gündeme bomba gibi düşerken hangi isimleri kast ettiği merak konusu oldu.

İpek Tuzcuoğlu'ndan çarpıcı açıklama! 'Başarı Instagram takipçi sayısıyla ölçülmemeli'

Ünlü oyuncunun söyleminin ardından sosyal medya kullanıcıları 'Haklı, sırf takipçisi var diye Sesi olmayanlar şarkıcı bile oluyor', 'doğru demiş. Hande Erçel'le Binnur kayayı karşılaştırın anlarsınız haklı olduğunu', 'Demet Özdemr'in sırrını çözmüş kadın', 'Hande Erçel'i kastetti tabi ki de en fazla takipçi onda', 'Hande Erçel'i mi kastetti acaba?' ve 'Can Yaman gibi gereksiz oyunculardan bahsediyor' gibi yorumlarda bulundu.

Ancak İpek Tuzcuoğlu sosyal medya kullanıcılarının yorumlarda ismini geçirdiği yeni nesil oyuncular hakkında neler düşündüğünü anlattı. Tuzcuoğlu, 'Yeni jenerasyondan en beğendiğiniz, takdir ettiğiniz oyuncular hangileri?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Neslihan Atagül - Azimli

Hande Erçel - Çok tatlı

Kerem Bursin - Amerikalımız

Serenay Sarıkaya- Serenaycığım bir numaram

Bensu Soral - Su gibi

Demet Özdemir - Romantik komedi

Ebru Şahin - Hercai'

Menajerimi Ara dizisinde Melis Birkan'ın konuk olarak yer aldığı bölümde oyuncuların takipçi sayısına göre seçildiğinin söylenmesi gündemi karıştırdı.