Hande Erçel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hande Erçel O Ses Türkiye Yılbaşı 2021 sahnesinde!

O Ses Türkiye yılbaşı özel konuklarından biri de Hande Erçel oldu. Hande Erçel kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Hande Erçel nerelidir? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Hande Erçel, 24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. İlk oyunculuk deneyimini bir beyazperde projesi olan Çılgın Dershane filminde yaşayan güzel oyuncunun ilk dizisi ise Hayat Ağacı oldu. İşte hakkında merak edilenler...

Tv8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye bu yıl yılbaşı özel olarak ekrana gelecek. O Ses Türkiye Yılbaşı özel programının konukları arasında yer alan isimlerden biri de Hande Erçel oldu. Hande Erçel kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Hande Erçel nerelidir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Sen Çal Kapımı dizisinde, Eda Yıldız karakterine hayat veren Hande Erçel birçok dizi ve filmde yer aldı. İşte tüm merak edilenler...   

HANDE ERÇEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hande Erçel, 24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde tamamlayan Hande Erçel, 2015 yılında katılmış olduğu Azerbaycan'da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

İlk oyunculuk deneyimini bir beyazperde projesi olan Çılgın Dershane filminde yaşayan güzel oyuncunun ilk dizisi ise Hayat Ağacı oldu. İdil Fırat ve Fikret Kuşkan ile başrollerin paylaşan Hande Erçel, Selen Karahanlı karakterine hayat verdi.

Hande Erçel’in asıl çıkışı ise Güneşin Kızları dizisi oldu. Bu dizideki rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile uyumu sık sık sosyal medyaya da konu oldu. 2016 yapımı “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde Burak Deniz’le, 2017 yapımı “Siyah İnci” dizisinde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşan Hande Erçel, son olarak başrollerinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yer aldığı Halka dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Özge Özder kimdir? Özge Özder kaç yaşında, kaç aylık hamile?

Aleyna Tilki kimdir? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Aleyna Tilki kaç yaşında, nereli?

Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Cemal Can Canseven nerelidir?

O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Ezgi Mola kimdir? Ezgi Mola kaç yaşında, nereli?

Kerem Bursin kaç yaşında? Kerem Bursin kimdir, nerelidir?

O Ses Türkiye yılbaşı programı 2021 konukları kimler? O Ses Türkiye 2021 jürileri kim?