Hande Erçel istenmeyen gelin oldu! Murat Akdoğan'ın ailesinden ilişkiye veto

Sen Çal Kapımı dizisi ile şimdilerde Fox TV ekranlarında boy gösteren güzel oyuncu Hande Erçel, Murat Akdoğan ile yaşadığı aşkla magazin manşetlerini süslüyor. Murat Dalkılıç ile ayrılmasının ardından partneri Kerem Bürsin ile adı anılmaya başlandı. Ancak güzel oyuncu Hande Erçel'in iş insanı Murat Akdoğan ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Hande Erçel de istenmeyen gelin oldu ve Murat Akdoğan'ın ailesi tarafından veto geldi. Ünlü çiftin ilişkisini noktalamak durumunda kaldığı ve sosyal medyada birbirlerini takip etmeye devam ettiği ortaya çıktı.

Başarılı oyuncu Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile ayrılmasının ardından Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaştığı Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karıştı. İkili arkadaş olduklarını söylerken Hande Erçel cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Güzel oyuncunun, iş insanı Murat Akdoğan ile aşk yaşamaya başladığı ikilinin arasını Murat Akdoğan'ın ablası Cansın Hacısoyu ve Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in ikilinin arasını yaptığı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Hande Erçel, geçtiğimiz cuma günü yakın bir dostunun İstanbul'da gerçekleştirilen düğününe katıldı. Erçel'e Murat Akdoğan'ın eşlik ettiği öne sürüldü.

Hande Erçel aşk haberlerine ilişkin sessizliğini korurken yaşanan yeni gelişme magazin gündeminde deprem etkisi yarattı.

Hürriyet'in haberine göre; Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşkına ünlü baba Dr. Murat Akdoğan'dan veto geldi. Oğlunun gündeme bu şekilde gelmesine sinirlenen Dr. Akdoğan, ilişkiyi veto etmiş! Babasını dinleyen Murat Akdoğan ise Hande Erçel'e yolun başında ayrılmalarının daha doğru olacağını söyleyerek ilişkiyi sonlandırmış. Çift, ayrı yollara gitse de hâlâ birbirlerini sosyal medyadan takip etmeye devam ediyor.