Hande Erçel ile Kaan Yıldırım yağmurdan kaçarken doluya tutuldu! Ne kadar kaçsalar da olmadı

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım, ilişkilerini Türkiye'de magazincilerden gizlemeyi başarmışlardı ancak bu yurt dışında pek mümkün olmamıştı. Vatandaş kamerasına el ele yakalanan Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın bu durumu, magazin basınının gündemine yerleşti.

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım geçtiğimiz haftalarda yurt dışında el ele yakalanmışlar ve aşkları resmen belgelenmişti. Türkiye'de magazincilerden kaçarken yurt dışında vatandaş kamerasına yakalanan Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın bu durumu, Posta yazarı Uğur Alkapar'ın köşesine taşındı. Alkapar yazısında; Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın magazincilerden kaçarken vatandaş kamerasına yakalanmalarını şu sözlerle yorumladı:

"Zaten herkesin elinde yüz metre öteyi bile cam gibi çeken kameralı telefonlar var. Aslında Anadolu yakasındaki bir balıkçıda çekilme riskiyle Arjantin'de falan çekilme riski aynı artık."

Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'ın nikahına katılmayacak mı? Seda Sayan sessiz kaldı

"İkisinde de magazin muhabirleri yok ama telefonlu Türkler var. O yüzden hiç o kadar masrafa gerek yok. Paparazzi bölgelerinin dışında kalan birçok yer var İstanbul'da. Oralarda buluşun görüşün sevgili ünlüler."

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe ikinci çocuklarına hamile! Güzel haber geldi