Hande Erçel 'güzellere rol veriliyor, yeteneğe bakılmıyor' dedi, Pelin Akil güldü geçti! 'Yeteneklilere rol verilmiyor derken?'

Hande Erçel geçtiğimiz günlerde, ''Güzelliğe bakılarak rol veriliyor, yeteneğe bakılmıyor'' şeklinde bir yorumda bulunmuştu. Bu konu Pelin Akil'e de soruldu. Ünlü oyuncu sözü söyleyenin Hande Erçel olmasına güldü. Pelin Akil, ''Benim için süreç hiçbir zaman öyle olmadı'' diyerek üstü kapalı farkını sundu.

Hande Erçel'in açıklamaları magazin gündeminde olay çıkartacak cinsten. Ünlü oyuncu artık güzelliğe bakılarak rol verildiğini, yeteneğe bakılmadığını iddia etti. Hande Erçel'in bu sözleri, Nişantaşı'nda görüntülenen Pelin Akil Altan'a soruldu. Açıklamaya şaşkın bir ifadeyle tepki veren ünlü oyuncu, Hande Erçel'e katılmadığını söyledi. Pelin Akil Altan ayrıca bu sözü söyleyenin Hande Erçel olmasına şaşırdığını da belirtti.

HANDE ERÇEL'İN SÖZLERİ PELİN AKİL'İ GÜLDÜRDÜ

Ünlü oyuncu, Hande Erçel'i güzel bulduğunu belirtti ve Erçel'in iddia ettiği gibi bir durumun kendi kariyerinde hiç geçerli olmadığını söyledi.