Hande Erçel de bu listede Afra Saraçoğlu da... Oyunculuklarıyla sosyal medyada sınıfta kalan 5 ünlü isim!

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını, Hande Erçel de Bir Başkadır dizisindeki rolleri ile gündemde olmaya devam ediyor. Oyunculuk performansları eleştirilen Afra Saraçoğlu ile Hande Erçel, bu konuda tek değiller. Oyunculuklarıyla sosyal medyada sınıfta kalan 5 ünlü ismi haberimizde derledik.

Sosyal medyada pek çok isim, oyunculuk performansları ile X'te gündem olmaya devam ediyorlar. Son olarak Hande Erçel, yeni dizisindeki performansıyla eleştiri toplarken Afra Saraçoğlu da, mimiksiz oyunculuğu ile eleştiri topladı. Bu isimler arasında sadece Hande Erçel ile Afra Saraçoğlu yok.

Oyunculukları ile sosyal medyada sınıfta kalıp eleştiri toplayan 5 ünlü ismi haberimizde derledik!

1 - HANDE ERÇEL

Hande Erçel, ilk dizisinden bu yana oyunculuğu en çok eleştirilen isimler arasında yer alıyor. Erçel'in son dizisi Bir Başkadır'daki performansı da eleştiri alıyor.

2 - AFRA SARAÇOĞLU

Afra Saraçoğlu da Yalı Çapkını dizisindeki abartılı tepkileri ve mimiksiz, poz kesen rolleri ile eleştirilerin odağında yer alıyor.

3 - UTKU COŞKUN

Utku Coşkun, özellikle Duy Beni dizisindeki "Hıı Melisa" sahnesiyle eleştirilerin hedefine oturdu.

4 - RABİA SOYTÜRK

Rabia Soytürk, son rol aldığı dizisi Veda Mektubu'ndaki bazı sahnelerindeki gülme ve ağlama performanslarıyla abartılı bulunmuş ve eleştiri toplamıştı.

5 - CAN YAMAN

Şöhreti İtalya'ya kadar ulaşan Can Yaman'ın oyunculuğu için de sıklıkla eleştiriler geliyor.