Hande Erçel bir ilke imza attı! Sosyal medyada Türkiye birincisi oldu

Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından Hande Erçel sosyal medyada zirveye oturdu. Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolleri paylaşan Hande Erçel Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla milyonlarca beğeni ve yorum alıyor. Instagram hesabında 20 milyon takipçisi bulunan Erçel bir ilke imza attı. Erçel, 20 milyon takipçi rekorunu kıran ilk Türk oyuncu oldu.

Sevilen oyuncu Hande Erçel sosyal medyada bir ilke imza attı. Güneşin Kızları, Halka, Siyah İnci gibi yapımlarla ön plana çıkan Hande Erçel şimdilerde Fox Tv'nin Sen Çal Kapımı dizisinde rol alıyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Erçel'in her paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yapılıyor.

SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Hande Erçel'in Instagram hesabındaki takipçi sayısı 20 milyona ulaştı. Düzenli olarak paylaşım yapan Erçel Türk oyuncuları arasında 20 milyon takipçi rekorunu kıran ilk isim oldu. Son paylaşımına 2.5 milyondan fazla beğeni alan Erçel ününü dünya çapında duyurmayı başardı.

BİR KEZ DAHA DAVA AÇTI!

Hande Erçel kendisine "Bazlama surat" diyen Alp Kırşan'a bir kez daha dava açtı. Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, bazlama arası cips yiyerek isyan etti: 'Gerçekten yeter artık. Evde yiyecek ekmek yok. Peynir alamıyorum peynirli cips alıp onu yiyorum. 15 bin lirayı ne yapacaksın? Benimle iletişim kurmaya mı çalışıyorsun? Bana mı aşıksın?'