Hande Erçel ayrılığı Kaan Yıldırım'a yaradı... Önce kaslandı sonra dergiye kapak oldu

Kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu olan Hande Erçel'le yollarını ayıran Kaan Yıldırım, pozları ile sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, bir dergiye kapak oldu. Birbirinden güzel pozlar veren Yıldırım, o anları Instagram'dan da paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinden tam not aldı.

Halka dizisinde birlikte rol almış olan Hande Erçel ile Kaan Yıldırım yaşadıkları ilişki ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak Kaan Yıldırım ile Hande Erçel'in ilişkisinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. İkil, kısa bir süre sonra ayrılık kararı aldı.

Erçel ile Yıldırım, ayrılık kararı almalarının ardından yollarına ayrı ayrı devam etmeye başladı. Son dönemde ünlü kadınlarla yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen Kaan Yıldırım, kas yapması ile uzunca bir süre konuşuldu. Yıldırım şimdi de bir dergi için verdiği pozlarla adından söz ettirdi.

Kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu, o anları sosyal medyadan takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi. Yıldırım'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları "Hande'den ayrılmak yaramış" gibi yorumlarda bulundu. İşte o pozlar;