Hamilelik iddialarını yalanlamıştı...Aslışah Alkoçlar o paylaşımı ile tekrar gündem oldu

İş İnsanı Kaan Demirağ ile 5 Şubat'ta dünya evine giren Aslışah Alkoçlar, nişanı ve gelinliği ile çok konuşulmuştu. Nişan töreninden sonra hızlı bir şekilde nikah masasına oturan Alkoçlar'ın hamile olduğu iddia edilmişti. Bu haberleri sosyal medya hesabından yalanlayan ünlü güzel, geçtiğimiz gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımı ile hamilelik iddiaları tekrar gündeme geldi.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz aylarda iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturmuş ve mutluluğa 'evet' demişti. Nişan ve düğün töreninin çok hızlı bir şekilde gerçekleşmesi sosyal medya da "Acaba Aslışah Alkoçlar hamile mi?" iddialarını gündeme getirmişti. 28 yaşında ki Alkoçlar, çıkan iddiaları sosyal medya hesabından "Yine nikahım öncesi masa başı haberi, ileride olmasını çok isterim. Ancak şu an için böyle bir durum yok. Lütfen hakkımda asılsız haber yapmayı bırakın." diyerek yalanlamıştı.

Daha önce de Instagram hesabında evini paylaşan ünlü güzel'in masasında 'hamilelik ve doğum' ile ilgili kitapların olması dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz gün Aslışah Alkoçlar'ın Instagram hesabından paylaştığı story ile bu iddialar yeniden alevlendi. Eşi Kaan Demirağ ile balayı için Dubai'ye giden Alkoçlar, paylaştığı fotoğrafta şiş karnının görünmesi ve sosyal medyada hamilelik iddialarının tekrar konuşulmasıyla bu paylaşımını hemen sildi.

Daha önce hamilelik iddialarını birçok kez yalanlayan Alkoçlar henüz yeni bir açıklama yapmadı.