Hamilelik heyecanı yaşıyor... Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

İş insanı Berkin Gökbudak ile sürpriz bir kararla dünyaevine giren ünlü oyuncu Aslı Enver'in kısa bir süre sonra hamile olduğu ortaya çıktı. Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Hamilelik heyecanı yaşayan anne adayı Enver'in bir kız çocuğu olacak. Ünlü oyuncunun büyük mutluluk yaşadığı öğrenildi.

Uzun bir süredir herhangi projede rol almayan ve özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden güzel oyuncu Aslı Enver, iş insanu Berkin Gökbudak ile geçtiğimiz kasım ayında nikah masasına oturdu. Hamile olduğu ortaya çıkan Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

ASLI ENVER'İN KIZI OLACAK

Güzel oyuncunun kız bebek beklediği öğrenildi. Enver ile Berkin Gökbudak'ın kızlarına vereceği isim şimdiden merak konusu oldu.

Hamileliği ile ilgili geçtiğimiz günlerde konuşan Enver, "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" demişti.