Hamdi Alkan ile yeni boşanmıştı... Selen Görgüzel'den aşk itirafı: Hayatımda yeni biri var

Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile geçtiğimiz mart ayında boşanan Selen Görgüzel, Etiler'de görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Selen Görgüzel, açıklamaları ile Hamdi Alkan'ı unuttuğunu gösterdi. Görgüzel, ''Hayatımda yeni biri var'' diyerek magazin bombasını patlattı.

Önceki gün Etiler'de alışveriş turunda objektiflere yansıyan Selen Görgüzel, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Hamdi Alkan ile mart ayında tek celsede boşanan Selen Görgüzel, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Eski eşi Alkan'ın kendisini sosyal medyada silmesi sorulan Gögüzel, "Artık bu konuları konuşmanın bir anlamı yok. Hiç bakmadım da engelimi kalırmış mı kaldırmamış mı diye." dedi.

"HAYATIMA GALİBA YENİ BİRİ GİRMEK ÜZERE"

Aşk hayatından da bahseden Görgüzel, magazin bombasını patlattı. Kalbini kaptırdığını ifade eden Görgüzel, "Benim hayatıma galiba yeni biri girmek üzere. Yeni bir sürpriz, yeni bir güzel haber verebilirim size." şeklinde konuştu.

SELEN GÖRGÜZEL'DEN "NAFAKA" AÇIKLAMASI

Selen Görgüzel, Ahu Yağtu'nun Cem Yılmaz'dan yüksek miktarda nafaka almak için icra takibi başlatmasına tepki göstererek şunları söyledi:

"Ben şahıs üzerinden vermiyorum bu tepkiyi. Bu tepkiyi genel olarak evliliği bir ticaret olarak gören hemcinslerim için verdim. Çünkü evlilik kurumu bir ticarethaneye döndü. Bu tarz ilişkiler artık çirkinleştiriyor evliliği. 10 ay evli kal, bir sene evli kal, ondan sonra adamın hayatındaki bütün emeği için hak iddia et. Bu bence çok ahlaksızca bir şey."