Haluk Levent'ten anlamlı konser! Tüm gelirini bağışlayacak

Kurduğu AHBAP derneği ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten anlamlı hareket geldi. Haluk Levent, 14 Ağustos'ta Altınoluk'ta öğrenciler yararına düzenlenecek bir konserde sahne alacak. Ünlü şarkıcı, konserden elde edeceği tüm geliri öğrencilere bağışlayacağını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, öğrenciler yararına Altınoluk Amfi Tiyatro'da düzenlenecek olan konser kapsamında 14 Ağustos Pazar akşamı sevenleri ile bir araya gelecek. Sevilen şarkılarını seslendirecek olan Haluk Levent'ten anlamlı hareket geldi.

Konyalılar Derneği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Değerli sanatçı ve aynı zamanda eşsiz bir hayırsever olan Sayın Haluk Levent, 14 Ağustos 2022 Pazar günü saat 21:00'da Altınoluk Amfi Tiyatro'da düzenlenecek olan açık hava konserinin gelirini Derneğimizin bursiyer öğrencilerine bağışlama kararı aldı. Öncelikle Haluk Bey ve ekibine bu anlamlı davranışından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm Müzikseverleri, Hayırseverleri, Hemşehrilerimizi bu güzel geceye davet ediyoruz.

Biletler PASSO üzerinden satılmaktadır."