Haluk Levent'in 17 Ağustos depremi pişmanlığı

17 Ağustos depreminin ardından yardım etmek için bölgeye giden isimler arasında yerini alan Haluk Levent, o görüntülerinin paylaşılması üzerine yaşadığı pişmanlığını açıkladı. Levent, ''Ağustos ayı olduğu için on binlerce büyük boy yazlık çadır yaptırmıştık. Kurduğumuz çadır kentler 20 gün sonra yağmurla soğukla tuz buz olmuştu'' dedi.

Kurucusu olduğu AHBAP derneği ile büyük yardımlar gerçekleştiren Haluk Levent, Türkiye'nin yaşadığı büyük felaketlerden olan 17 Ağustos depreminin ardından bölgeye koşan isimler arasında yer aldı. Levent'in o anlarının sosyal medyada yeniden paylaşılması üzerine Levent, pişmanlığını dile getirdi.

Sosyal medyada bir kullanıcı Haluk Levent'in 99 depreminde yurttaşlara çadır dağıttığı görüntüleri paylaşarak, "Haluk Levent 22 yıl önce de çadır dağıtıyormuş" dedi.

Paylaşımı kendi hesabında alıntılayan Haluk Levent, "Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı, pişmanım. Ağustos ayı olduğu için on binlerce büyük boy yazlık çadır yaptırmıştık. Kurduğumuz çadır kentler 20 gün sonra yağmurla soğukla tuz buz olmuştu" ifadelerini kullandı.