Haluk Levent yardım konseri düzenlediği Hayati Gedük ile 30 yıl sonra buluştu

Türk Rock Müziği'nin sevilen ismi Haluk Levent, Giresun Atatürk Meydanı'nı dolduran binlerce Giresunlu'ya unutulmaz bir gece yaşattı.

IHA

Türk Rock Müziği'nin sevilen ismi Haluk Levent, Giresun Atatürk Meydanı'nı dolduran binlerce Giresunlu'ya unutulmaz bir gece yaşattı.

GENÇ HAYRANI İLE DANS ETTİ

Atatürk Meydanı'nı dolduran genç, yaşlı binlerce Giresunlu Haluk Levent'in seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle unutulmaz bir gece yaşadı. Sahnedeki performansının yanı sıra sahneden inerek izleyicilerin arasına karışan sanatçı, şarkılarının bir kısmını seyircilerin yanında söyledi. Haluk Levent, genç kız bir hayranı ile 'Zor Aşk' adlı şarkısı eşliğinde dans etti.

KONSERDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Çocukluk yaşlarında yaşadığı hastalığın tedavisinin gerçekleştirilebilmesi için o dönemde desteğe ihtiyacı olan Hayati Gedük ile 1994 yılında kendisi için yardım konseri veren Haluk Levent sahnede yeniden bir araya geldi. Gedük ve eşini sahneye davet eden sanatçı, 30 yıl önce yaşanan anıları seyircilerle paylaşması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Levent sahnede yaptığı konuşmada, "Hayati, 1994 yılında küçücük bir çocuktu. Yaşadığı hastalığın tedavisi için çok sayıda zorlu ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Bende yardım konseri için Giresun'a gelmiştim. Ardından tüm tedavilerinin yapılmasını sağladık. Hayati, şimdi kocaman bir adam oldu, evlendi ve aile kurdu" dedi.