Haluk Levent, 'Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz' dediği yönünde çıkan iddiaları yalanladı

AFAD ile ortak çalışma yürüttüğü AHBAP derneği ile deprem bölgelerine yardımda bulunan Haluk Levent, ''Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!'' dediği iddiası üzerine harekete geçti. Sosyal medyada hakkında binlerce yorum yapılan Haluk Levent, iddialara cevap verdi. Levent, ''Yapmayın etmeyin. Bizler bölgede acıları azaltmaya çalışırken söylemediğim şeyleri yazmayın. Lütfen.'' dedi.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen iki büyük depremin ardından 10 ilde yaşanan büyük yıkımla birlikte AFAD'la ortak çalışma yürütmeye devam ediyor. Ünlü isimlerle bir araya gelen Haluk Levent, deprem bölgesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal medyada Haluk Levent'e ait olduğu iddia edilen "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve Hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!" sözü ise büyük ses getirdi.

HALUK LEVENT İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Haluk Levent Twitter hesabından iddialara karşı sessizliğini bozdu. Ünlü şarkıcı, "Yapmayın etmeyin. Bizler bölgede acıları azaltmaya çalışırken söylemediğim şeyleri yazmayın. Lütfen." paylaşımıyla iddiayı yalanladı.