Halsey'in Türk sevgilisi kim? Alev Aydın kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Amerikalı şarkıcı Halsey Türk sevgilisi Alev Aydın ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sahne ismi Halsey olarak bilinen Ashley Nicolette Frangipane Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla hamile olduğunu takipçileriyle paylaştı. Türk senarist Alev Aydın ile sevgili olan Halsey sürpriz paylaşımıyla sosyal medyada kısa sürede trend oldu. Peki, Halsey'in Türk sevgilisi kim? Alev Aydın kimdir, kaç yaşında?

Ünlü şarkıcı Halsey ve Türk sevgilisi Alev Aydın sosyal medyada gündeme geldi. Asıl ismi Ashley Nicolette Frangipane olan ünlü şarkıcı Halsey sosyal medyada hamile olduğunu duyurdu. Türk senarist sevgilisi Alev Aydın ile birliktelikleri devam eden ünlü şarkıcı son paylaşımıyla hayranlarını şaşırttı. Peki, Halsey'in sevgilisi Alev Aydın kimdir, ne iş yapıyor?  

HALSEY’İN TÜRK SEVGİLİSİ ALEV AYDIN KİMDİR?

Halsey'in hamilelik paylaşımının ardından sevgilisi Alev Aydın sosyal medyada gündeme geldi. Birçok kişinin hayatını araştırdığı Alev Aydın Türkiye'de yaşamıyor. Türk asıllı Alev Aydın, Amerika'da yaşıyor. Alev Aydın, birçok senaryonun yazarlığını yapmış bir senarist. Amerika'da yaşan Aydın, Cruel Hearts ve Lonely Boy gibi eserlerin senaryosunun yazarı olup ayrıca oyunculuk da yapmaktadır