Halsey'den yıllar sonra gelen itiraf! Meğer 3 kere...

Dünyaca ünlü isim Halsey'in Alev Aydın ile birlikteliğinden Ender Ridley adını verdiği oğlu dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıllarda üç kez düşük yaptığını açıklayan Halsey, yaşadığı zorlu süreçten bahsetti.

Yaklaşık üç yıldır Türk senarist Alev Aydın ile aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, 14 Temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Alev Aydın ile birlikteliği tam gaz devam eden Halsey, önceki hamileliklerinde düşük yaptığını açıkladı.

Halsey, "24. yaş günümden önce üç kez düşük yaptım. Kolaylıkla hamile kalabilmem ve hamileliği sürdürmekte zorlanmam acımasız bir ironi gibiydi. Düşüklerimden biri sonradan bakım gerektiriyordu ve bu da kürtaja ihtiyacım olacağını söylemenin nazik bir yoluydu. Çünkü vücudum hamileliği kendi başına tamamen sonlandıramazdı ve tıbbi müdahale olmadan sepsise girme (ağır enfeksiyonun sonucunda bağışıklık sisteminin verdiği yoğun tepki ile organ ve dokularda hasar oluşması) riskiyle karşı karşıya kalırdım.

Bu işlem sırasında ağladım. Kendim için korktum ve çaresizdim. Hayatımı tehdit eden hamileliği çaresizce bitirmem gerekiyordu."