Halka dizisi final mi yapacak?

Halka dizisi yayından kaldırılacak mı? sorusunun cevabı merakla bekleniyordu. Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici'nin patronu olduğu ES Film'in imzalı TRT'nin iddialı polisiye dizisi ''Halka'' bu sezonun en çok konuşulan işlerinin başında geldi. Halka dizisi ile ilgili dün flaş bir iddia ortaya atıldı...

Halka dizisi hakkında çok konuşulacak iddia... Güçlü rejisi, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel ve Hazal Subaşı'dan oluşan oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren dizinin geniş bir fan kitlesi oluştu. "Halka"nın sezon sonu ekrana veda edip etmeyeceği ise merak konusu. ES Film cephesinden gelen haberlere göre TRT devam etmeme kararı alırsa "Halka" dijital platformda yayın hayatına devam edecek. Blutv'den teklif alan proje şu günlerde Netflix'in satın alma ekibinin de yakın markajında.... 




HALKA DİZİSİNİN KONUSU NE?

İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle,  kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar.  Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın,  entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar.Halka, durdurak bilmeyen bir serüvenin, karanlık bir dünyanın hikâyesi.Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi. Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı… Halka, polisiye trüklerini kullanan, tempolu, serüven temalı bir tv dizisidir. Halka ismi, üç halka simgesiyle bilinen bir suç şebekesinden gelmektedir. Halka’nın en temel özelliği, her bölümde artan muammalı temposu ve klasik mafya anlatılarının aksine kadınların güçlü olduğu, yönetip yönlendirdiği bir karakter içeriği taşımasıdır. Hikâyenin kahramanları Halka’nın mağdurları olduklarını öğrenerek, örgütle mücadeleye girişen Kaan ve Cihangir’dir.

 HALKA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kadrosunda Serkan Çayoğlu (Cihangir), Kaan Yıldırım(Kaan), Hande Erçel(Müjde), Hazal Subaşı(Bahar), Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Okday Karunan, Dilan Telkök, Erdal Yıldız ve Burak Sergen’in Bulunduğu Es Film imzalı TRT1’in Yeni Polisiye Dizisi “Halka’nın çekimleri 15 Kasım’da İstanbul’da başlıyor. Diziyi Volkan Kocatürk Yönetecek. 
Kaynak Yeniçağ: Halka dizisinin konusu nedir? 

HANDE ERÇEL KİMDİRHande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir.2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı. 2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu. Hande Erçel, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini oynamaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer aldı. 
Kaynak Yeniçağ: Halka dizisinin konusu nedir? 

Kaynak: Magazinburada