Fox Tv'nin yeni dizisi Gizli Saklı başlıyor! Gizli Saklı'da neler olacak? Halit Özgür Sarı hayranları çok sevinecek!

Fox Tv'nin yeni dizisi Gizli Saklı bu akşam ilk bölümü ile başlıyor. Yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ'un oturduğu, senaryosunu yine Şahin ALtuğ'un kaleme aldığı dizide bu yaz aşka doyulacak. Peki siz de Aşk, macera, polisiye ve komedi bir arada hazır mısınız? Gizli Saklı'da neler olacak? İşte dizi ile ilgili merak edilenler...

Bir yanda yakışıklı ve çok yetenekli işinin uzmanı kahraman polis Pamir... Öte yanda çalışkan, düzenli, tertipli, idealist bir polis olma arzusuyla yanıp tutuşan yeni mezun Naz... Ve bu ikili ilk defa Sadullah komiserin gizli görev planında bir araya gelecekler. Önce bir oyun ile başlayan aşk, yerini ihtiraslı, bol maceralı bir aşka bırakacak. Başrollerini; Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Şebnem Sönmez ve Şinasi Yurtsever'in paylaştığı 'Gizli Saklı' bu akşam FOX'ta başlıyor.

GİZLİ SAKLI KONUSU NEDİR?

Naz (Sinem Ünsal) polis akademisinden yeni mezun, korumacı bir karakter olan annesi ve dayısıyla birlikte yaşamaktadır.

Tarık Koşuoğlu (Tardu Flordun) isimli bir mafya babasının peşinde olan polis teşkilatı, Naz'ı ve deli dolu polis memuru Pamir'i (Halit Özgür Sarı) gizli görevde beraber kullanmaya karar verir.

Pamir ve Naz yeni evli bir çift gibi mafya ailesinin evinin karşısına taşınacak ve Tarık Koşuoğlu'nun güvenini kazanıp onu adalete teslim edeceklerdir...

GİZLİ SAKLI OYUNCULARI

Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Tardu Flordun, Bülent Emrah Parlak, Şinasi Yurtsever, Ece Dizdar, Selçuk Borak, İdris Nebi Taşkan, Emrullah Çakay, Fulden Akyürek, Erşan Utku Ölmez, Hasan Elmas ve Şebnem Sönmez gibi birbirinden başarılı isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.