Halit Ergenç'in eşi Bergüzar Korel'in yıldızı Binbir Gece ile parlamıştı... 24 yıl sonra ilk dizisi ortaya çıktı!

Mutlu evliliği ile parmakla gösterilen Bergüzar Korel, ekranların aranılan yüzlerinden oldu. Binbir Gece dizisinde başrolleri paylaştığı Halit Ergenç ile tanışıp evlenen Bergüzar Korel'in rol aldığı ilk diziyi duyanlar şaştı kaldı. Korel'in ilk kez 1998 yılında ekranlarda boy gösterdiği ortaya çıktı.

Halit Ergenç ile Binbir Gece dizisinde tanışan Bergüzar Korel, mutluluğunu evlilikle taçlandırdı. Halit Ergenç'in eşi Bergüzar Korel'in yıldızı Binbir Gece dizisinde rol almasının ardından parladı. Aile yaşantısı ile örnek olarak gösterilen Korel, kariyeriyle de birçok başarıyı elde etti.

BERGÜZAR KOREL'İN ROL ALDIĞI İLK DİZİ

Adından söz ettiren projelerde alan ünlü oyuncunun rol aldığı ilk diziyi duyanlar şaştı. Korel, ilk ekran deneyimini 1998 yılında yaşadı. Bergüzar Korel, senaryosunu Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın yazdığı yönetmen koltuğunda Hüdaverdi Yavuz'un oturduğu "Kırık Hayatlar" dizisinde ilk kez rol aldı.

Filiz karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Korel, sonrasında kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. İşte Bergüzar Korel'in Kırıklar Hayatlar dizisinden kareler;