Halit Ergenç'in eşi Bergüzar Korel imaj tazeledi! Bambaşka biri oldu: Kim der 3 çocuk annesi diye

Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile mutlu bir evliliği olan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Üç çocuk annesi güzel oyuncu Bergüzar Korel, Instagram hesabından yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu. Kâkül kestiren Korel, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun paylaşımına sosyal medya kullanıcıları ''Kim der 3 çocuk annesi diye'' gibi yorumlarda bulundu. Korel, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Bergüzar Korel, Binbir Gece dizisinde tanıştığı meslektaşı Halit Ergenç ile 2009 yılında nikah masasına oturdu. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti mutlu evliliklerini üç çocukla taçlandırdı.

Sık sık imajını yenileyen ve kendisini değiştiren güzel oyuncu Korel, bir dönem saçlarını kısacık kestirmişti. Bir süredir ekranlardan uzak ve vaktini çocukları ile geçiren Korel, yeniden imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kakül kestiren Korel, büyük beğeni topladı.

Sosyal medya kullanıcıları, "Çok güzel olmuşsunuz. Çok yakışmış, modern bi kesim", "Harrika 25 yaş falan mı?", "Tek kelime ile ba-yıl-dık", "Ayyy bu ne güzellik nasıl yakışmışş" ve "Ayy bakim vallahi cadde kızı" gibi yorumlarda bulundu. İşte o paylaşım;