Halil Sezai'nin Instagram hesabı çalındı

Ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin Instagram hesabının çalındığı öğrenildi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Sezai, 'Instagram hesabım çalınmış. Olur da abuk subuk bir şeyler olursa ben değilim. Bu arada vallahi helal olsun, o kadar korumalı morumalı hesabı nasıl patlattınız? Yeminle çok yetenekli çocuklarımız var' ifadelerini kullandı.

Ünlü isimleri hedef alarak sosyal medya hesaplarını ele geçiren hackerlar şimdi de Halil Sezai için harekete geçti. rol aldığı filmler seslendirdiği şarkılar ile gündemden düşmeyen Halil Sezai'nin Instagram hesabı çalındı.

Sezai, 132 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının çalınmasının ardından Twitter hesabından bir açıklamada bulundu.

Sezai, 'Instagram hesabım çalınmış. Olur da abuk subuk bir şeyler olursa ben değilim. Bu arada vallahi helal olsun, o kadar korumalı morumalı hesabı nasıl patlattınız? Yeminle çok yetenekli çocuklarımız var' ifadelerini kullandı.

Halil Sezai, geçtiğimiz yıl Tuzla'da komşusu ile kavga etmiş ve darp ettiği gerekçesi ile 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Tutuklu yargılanan Sezai, daha sonra tahliye edildi.