Halil Sezai'den hakkında hakarette bulunanlar için suç duyurusu

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai Paracıklıoğlu, komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Paracıklıoğlu sosyal medya üzerinden fotoğraflarını yayımlayıp şahsına yönelik ağır hakaretlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu, yargıya başvurdu. Ünlü ismim geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşlı komşusunu darp ettiği haberleriyle gündeme yerleşmiş ve 1 yıl 11 ay 17 günlük hapis cezasına çarptırılmıştı. Ünlü isim fotoğraflarını sosyal medyada yayımlayıp hakkında hakaretlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hakkındaki hakaretlere dayanamayan ve bu nedenle soluğu savcılıkta alan Paracıklıoğlu, şikayetinin yer aldığı dilekçeye ek olarak gözaltına alındığı zaman dilimi içerisinde polislerle birlikte çekilen fotoğrafını da ekledi.

Dilekçede yer alan bilgilerde; fotoğrafın üzerine yorumda bulunan kişilerin kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu ifade eden Paracıklıoğlu, Facebook sosyal medya ağı üzerinden paylaşılan fotoğrafları ile kamuoyuna karşı rencide edildiğini beyan etti.