Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar birlikte mi? Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşında?

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar birlikteliği magazin gündeminde konuşulan konular arasında yer alıyordu. Serenay Sarıkaya, çıkan fotoğrafların ardından 'Bahsedilen kişi arkadaşımdır' diyerek iddiaları yalanlamıştı. Ancak ikili sonrasında yeniden görüntülendi. Peki, Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşında? Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar sevgili mi?

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddialarına yanıt veren Serenay Sarıkaya, çıkan haberleri kesin bir dille yalanladı. Magazinseverler Haldun Demirhisar ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşında?

SERENAY SARIKAYA'DAN YENİ AÇIKLAMA

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet ederken Haldun Demirhisar iddiaları hakkında da konuşan güzel oyuncu "Yeni bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim. Arkadaşlarımla bir araya gelmem kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde aynı haberleri yalanlamak istemiyorum" dedi.

HALDUN DEMİRHİSAR KİMDİR?

Haldun Demirhisar, Heavenly dDF' isimli şirketin sahiplerinden birisidir. Yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli iş insanı Haldun Demirhisar, The Stay Otel, Kuum Beach ve Plage Isolee gibi yerlerin işletmeciliğini yapmaktadır. Bunların yanı sıra mimar ofisi ve restoran işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı. Haldun Demirhisar'ın yaş bilgisi bilinmiyor.