'Hakkımı helal etmiyorum' demişti, Havva Öztel'in paylaşımının nedeni günler sonra ortaya çıktı! Gerçek Aleyna Tilki ile ilgili...

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, ünlü rapçi Uzi ile geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtı. Aleyna Tilki ve Uzi ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düştü. Havva Öztel'in ''Hakkımı helal etmiyorum'' şeklinde yaptığı paylaşımın nedeni ortaya çıktı. Havva Öztel'in Aleyna Tilki'nin Uzi ile ilişkisinden rahatsız olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Haldun Demirhisar ile yemek yerken görüntülenen ve aşk yaşadıkları iddia edilen Aleyna Tilki, gündemi değiştirmek adına 18 yaşındayken yaşadığı "Justin Bieber bana yürüdü" olayını yeniden gündeme getirdi.

Koronavirüse yakalanan Ece Üner'den dikkat çeken sözler: O son bedduayı kendime etmeyecektim

Son dönemde yaşadığı taciz olayları ile zor süreçten geçen Aleyna Tilki, kalbim boş dese de ünlü rapçi Uzi ile yeni bir aşka yelken açtı. Tilki, Uzi'nin Bostancı'daki konserini en önden izledi.

Uzi ve Aleyna Tilki aşkı tam gaz devam ederken anne Havva Öztel'le ilgili bilinmeyen bir gerçek de ortaya çıktı.

Oryantal Didem, İbo Show yılbaşı programında giydiği kıyafet hakkında ilk kez konuştu: Tamamen benim tercihim

ALEYNA TİLKİ VE UZİ İLİŞKİSİNDEN RAHATSIZ

2. Sayfa'nın haberine göre; Havva Öztel'in yaptığı "Hakkımı helal etmiyorum" paylaşımının altından Aleyna Tilki ve Uzi ilişkisi çıktı. Havva Öztel'in kızı Aleyna Tilki'nin Uzi ile ilişkisi yaşamasından rahatsız olduğu öğrenildi.

Doğu Demirkol, Cem Yılmaz'a gönderme mi yaptı? 'Şaka' tartışmasına son noktayı koydu

Aleyna Tilki, Uzi konserinde! Dans etmeye doyamadı