Hakkarili 4 ünlü isim

Birçok ünlü ismin özel hayatı merak edilirken hayranları memleketlerini de araştırmaya başladı. Bizde sizler için Hakkarili olan ünlü isimleri listeledik. İşte Hakkarili 4 ünlü isim...

Ünlü isimlerin memleketleri hayranları tarafından merak ediliyor. Bu yazımızda Hakkarili olan ünlü isimleri haberimizde derledik.

İşte Hakkarili 4 ünlü isim;

1- AYDIN AYDIN

Aydın Aydın, 04 Şubat 1969'da Hakkari'nin Bağışlı köyünde dünyaya geldi. Sosyal sorumluluk projelerine türkülerle destek veren Aydın Aydın, sanat yaşamına 1994 yılında adım attı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Oyunları mezun oldu.

2- EMRE ERTUNÇ

Emre Ertunç, 1980 yılında Hakkari'de doğdu. "Mutlu Ol Yeter", "Paşa Gönlüm", "Çok Güzel Hareketler Bunlar", "Kavak Yelleri" gibi dizilerde yer alan Emre Ertunç ayrıca; "Ayaz", "Kelebeğin Rüyası", "Bensiz", "Kanlı Postal", "Sol Şerit", "Kurtlar Vadisi Vatan" ve "Kiraz Mevsimi" gibi birçok sinema filminde rol aldı.

3- YILMAZ ERDOĞAN

Yılmaz Erdoğan, 4 Kasım 1967 yılında Hakkari'de dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulu bitirdikten sonra Ankara Aydınlıkevler Lisesi'nde eğitimine devam etti. Liseden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni kazandı. İstanbul Kocamustafapaşa'da arkadaşlarıyla birlikte yaşamaya başladı. İTÜ'deki eğitimini yarıda bırakarak Ferhan Şensoy'un Nöbetçi Tiyatro kadrosuna katıldı. Ardından Levent Kırca´nın 'Olacak O Kadar' isimli TV programında başyazar olarak çalıştı. TRT´de yayınlanan 'Umut Taksi' ismindeki dizinin yazarıdır. Ayrıca bu dizide rol almıştır.

4- EVLİYA AYKAN

Evliya Aykan, 31 Ağustos 1992 tarihinde Hakkari'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Evliya Aykan, şimdilerde BKM Mutfak ekibine dahil olmuş ve Çok Güzel Hareketler 2 bünyesinde yer almaktadır.