Sevenleri üzüntüden kahrolacak! Hakim dizisi için flaş iddia! Bir türlü olmadı veda ediyor

Nisan ayında başlayan Hakim dizisi özellikle oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel ve Ebru Özkan'ın başrollerinde yer aldığı dizi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde istediği başarı elde edemedi. Hal böyle olunca Limon Film imzalı diziyle ilgili final yapıyor iddiaları kulislerde sık sık konuşulur oldu. Diziyi yakından takip eden izleyiciler gelen bu haberlere üzülse de henüz resmi bir açıklama gelmediğini belirtelim. Öte yandan Hakim dizisiyle birlikte TİMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği Hakime Hanım dizisi yeni sezonda atv ekranlarında olacak.

Hakim dizisi için flaş iddia! Sevenleri üzüntüden kahrolacak. Bir türlü olmadı veda ediyor. 4 Nisan 2022'de ilk bölümüyle seyircilerini ağırlayan Hakim dizisinin bu hafta 6. bölümü yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu ve Uğur Yücel gibi ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi ilk günden bu yana reyting sıralamasında beklenilen performansı alamadı. Bu nedenle özellikle son günlerde kulislerde dizinin final yapacağı konuşulmaya başlandı.

REYTİNGLER İSTEDİĞİ BAŞARIYI SAĞLAYAMADI

Hakim dizisi özellikle oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Dizi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde istediği başarıya ulaşamadı.

DİZİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Hal böyle olunca Limon Film imzalı diziyle ilgili final yapıyor iddiaları kulislerde sık sık konuşulur oldu.

Diziyi yakından takip eden izleyiciler gelen bu haberlere üzülse de henüz resmi bir açıklama gelmediğini belirtelim.

YENİ DİZİ GELİYOR

Öte yandan Hakim dizisiyle birlikte TİMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği Hakime Hanım dizisi yeni sezonda atv ekranlarında olacak.

3 ayrılığın ardından veda edecek isim netleşti! Ve olanlar oldu! Teşkilat'ta başrol depremi yaşanıyor!

EDHO efsanesinden sonra Ben Bu Cihana Sığmazam geliyor! Senaryosunu yazacak isim belli oldu