Hakan Ural'ın Metin Akpınar için söyledikleri çok konuşulmuştu! Meğer ünlü isim yıllar önce...

Metin Akpınar'ın kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu magazin gündemine damga vurmuşlardı. Bu durumla alakalı Metin Akpınar'a kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu üzerinden en çok tepki gösteren isim Hakan Ural olmuştu. Hakan Ural'ın da benzer bir hikayeye sahip olduğu ortaya çıktı.

Hüsna Köşger

Metin Akpınar'ın tam 35 yıl önce Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adlarında ikiz kızları dünyaya geldiği ve onları henüz anne karnındayken dahi bildiği ancak yurtta büyüyüp daha sonra Nebioğlu ailesi tarafından evlatlık alınan kızları Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu'nun babalarıyla ilgili bu gerçeği, 14 yıl önce öz dayılarını bulmaları sonrası öğrendikleri ortaya çıkmıştı. Hakan Ural'ın da yorumcusu olduğu ve Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına konuk olan Duygu Nebioğlu, biyolojik babası Metin Akpınar'ın kendilerine sahip çıkmadığını anlatmış ve Hakan Ural da, "Benim de seninle yaşıt evladım var o yüzden kızım diyeceğim" dediği Duygu Nebioğlu'na, destek çıkıp şu cümleleri kullanmıştı:

"Sadece babam kim diyorsun ya, bundan daha doğal ne olabilir? Ve karşına, 86 milyon insan içerisinden Metin Akpınar çıkıyor. Kapısını çalıyorsun, seni görüyor! Ne oluyor? Mesela şaşırdı mı? Yazık günah ya! Sen sadece dünyaya geldin diye özür mü dileyeceksin?"

Hakan Ural'ın Metin Akpınar'a kızmasında haklı bir sebebi var!

Hakan Ural'ın Metin Akpınar'a bu denli yüksek perdeden kızmasında haklı bir sebebi olduğu ortaya çıktı. Geçmiş Türk Pop Müziği'nin en popüler isimlerinden birisi olan Selçuk Ural'ın oğlu olan Hakan Ural, babasıyla benzer bir ilişkiye sahip.

Sinemada bir dönem oyunculuk yapmış olan Ceyhan Cem (Çubukçu) annesi Selçuk Ural da babası olan Hakan Ural, maalesef yıllarca babası tarafından tıpkı Duygu - Sevgi Nebioğlu kardeşler ve Tayfur Erdoğan gibi babası tarafından kabul edilmemişti. Ural babasına dava açıp kazanarak kendi soyadını kullanmaya başlayabilmişti ve babasıyla da ancak yıllar sonra araları düzelebilmişti.

Babasından bir kız kardeşi de bulunan Hakan Ural, annesini geçtiğimiz yıllarda kaybetmiş ve babasının, cenazeye gelmemesine şu sözlerle tepki göstermişti:

"Herkes sevdiklerini bir şekilde toprağa veriyor. Annemi kaybettim çok taze her şey. Annemi en son yoğun bakımda gördüm. Annem bize hep 'kopmayın' derdi. Babam annemin cenazesinde yoktu. Ondan bir beklentim yok. Konuşmak da istemiyorum. Babam beni kabul etmemişti. Allah bana öyle bir süliet vermiş ki, sokakta görenler 'oğlum buradan geçti' der."

Babası Selçuk Ural ise son yaptığı açıklamalardan birinde, "Benim oğlum yok, kızım var" ifadesini kullanmıştı. Hakan Ural da babasının kendisi için yapmış olduğu açıklamalar sonrası, "Allah var gam yok" paylaşımında bulunmuştu.

Selçuk Ural arabesk müzik dinleyen kişiler için kıro ve kültürsüz yorumunda bulunmuş, Hakan Ural ise programında babasına tepki gösterip eleştirmiş ve "Çok talihsiz bir açıklama olmuş" yorumunu yapmıştı.