Hakan Ural, Sibel Can ile olan evliliğinden pişman mı? ''Yaş aldıkça her türlü bakış açın değişiyor''

Hakan Ural ile Sibel Can tam 11 yıl evli kalmış ve iki çocuk sahibi olmuşlardı. Sibel Can ile evliliği hakkında konuşan Hakan Ural, Sibel hala görüştüğüm, istişare ettiğim, çocuklarımın kıymetli annesi. Ama gerçekçi olmak gerekirse hele ki böyle ciddi bir karar için makul bir sağlama ortalamanın lazım olması lazım.'' ifadelerini kullandı.

Hakan Ural ile Sibel Can 1988 yılında nikah masasına oturmuş, 1999 yılında boşanıp 11 yıl evli kalmışlardı. Bu evlilikten biri erkek biri kız iki çocukları olan Hakan Ural ile Sibel Can, daha sonra ikinci kez evlenmişlerdi. Haber Global'de Emre Buga ile beraber Cumartesi Sayfası adlı bir programda yorumculuk yapan Ural, Can ile biten evlilikleri hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Hakan Ural iki çocuğunun annesi olan eski eşi Sibel Can ile ilgili şunları söyledi:

"Sibel ile 19 yaşımda evlendim. Tamamen gördüm, vuruldum aşık oldum o da zaten. Biz bir de 19 günde evlendik. 19 yaşındaki bir genç kız ve erkeğin hayata bakışı, yaşayışı, sevgi anlayışı o kadar farklı ki. Mesela biz eskiden maçlarda kuyruğa girerdik, yağmurda ıslanırdık. Şimdi bana yalvarıyorlar, locaya gitmiyorum. Yaş aldıkça her türlü bakış açın değişiyor."

"Severek evlendim, hiçbir pişmanlığım yok. Sibel hala görüştüğüm, istişare ettiğim, çocuklarımın kıymetli annesi. Ama gerçekçi olmak gerekirse hele ki böyle ciddi bir karar için makul bir sağlama ortalamanın lazım olması lazım."