Hakan Ural: ''Başkan Erdoğan'ın hakkı ödenmez''

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural son verdiği röportajında, ''Hem bir siyasetçi hem bir insan olarak, hani deriz ya bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır diye, Erdoğan'ın çok emekleri geçti, hizmetleri oldu, Allah razı olsun, hakkı ödenmez.'' açıklamasında bulundu.

Hakan Ural, Sabah Günaydın'dan Tuba Kalçık'ın sorularını cevapladı. Tuba Kalçın'ın, "Size 'yandaş' etiketi yapıştıran da bir kesim var. Televizyonda program yapmanızı da buna bağlıyorlar..." sorusuna cevap veren Hakan Ural, şu ifadeleri kullandı:

"Yaşamda yanında olduğun her şeyin yandaşısındır. Siyaseten CHP'li olan CHP'nin yandaşı, AK Parti'li olan AK Parti'nin. Ama kendi adıma tanım istenirse, memleketimin, milletimin lehine olduğunu düşündüğüm düşünce yapısının yanında olacağım her zaman. Şu ana kadar yaptığım gibi..."

"BAŞKAN ERDOĞAN'IN HAKKI ÖDENMEZ"

"Bizde insanın doğasına ters aykırı zihin yapıları sırf kendisi gibi düşünmüyor diye, onları aşağılamak küçümsemek için, özellikle siyasi alanlarda bu gibi benzetmelerle kendi zihin yapılarını ortaya koyuyorlar. Velhasılı kelam ben Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sever sayarım, uzun yıllardır bu ülkeye, millete bir ömür hizmetleri oldu, kazandırdığı binlerce eserleri var. Allah sağlık uzun ömür versin. Hem bir siyasetçi hem bir insan olarak, hani deriz ya bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır diye, Erdoğan'ın çok emekleri geçti, hizmetleri oldu, Allah razı olsun, hakkı ödenmez."

"MESLEĞİMDE BAŞARILI OLDUĞUM İÇİN BU KADAR YILDIR VARIM"

"Kendisini samimi seviyorum, ülke ve millete hizmeti için hep destekledim, destekliyorum. Ben yapım gereği neysem oyum, samimi açık. Gizli ajandam, hesabım olmaz. Düşünmek dayanaklı seçimler yapmak suçsa suçluyuz, sıkıntı yok. Muhalif düşünceye sahip bir kesim insan, sırf sen muhalif değilsin diye seni itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Onlara göre eğer iktidara yakınsan yandaşsın, yalakasın, zaten sanatçı da değilsin... Ama onlar gibi muhalifsen en iyi sanatçı, en iyi yazar sensin. Mesleğimde başarılı olduğum için bu kadar yıldır varım."