Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa eden Aygün Aydın'dan şaşırtan açıklama: Merve Boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar

14 Şubat'ta Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Aygün Aydın, mesajları ifşa etmesinin ardından şimdi de sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündemde. Hakan Sabancı ile aşk yaşadığına kimsenin inanmadığını ifade eden Aygün Aydın, 'Beni Merve Boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar. Hakan'la ilk görüşmeye başladığımdan herkesten çok saklamaya çalıştım bu durumu. Aramızda başka bir muhabbet vardı. Hakan hakkında konuşmadığım için şizofren olduğumu söylediler' ifadelerini kullandı.

Oyuncu olan ve yarışma programlarında boy gösteren Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı haberlerinin çıkmasının ardından magazin gündemine bomba gibi düşen bir harekette bulundu.

Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile olan mesajlarını sosyal medyadan ifşa edere ağızları açık bıraktı. Aydın, paylaştığı video ile yaşadıklarını bir bir anlattı.

'BENİ MERVE BOLUĞUR GİBİ DELİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTILAR'

Aygün Aydın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 'Sizin benimle derdiniz ne? 3 gündür olayları çarpıtmaya, beni linçlemeye doymadınız. İyi ki Hakan'la konuştum. Ne kadar çok kişinin yarasına dokunmuşum. Beni Merve Boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar. Hakan'la ilk görüşmeye başladığımdan herkesten çok saklamaya çalıştım bu durumu. Aramızda başka bir muhabbet vardı. Hakan hakkında konuşmadığım için şizofren olduğumu söylediler, sustum.

'KADINLARI BEĞENDİĞİNİ GÖRDÜM, SİNİRLENDİM'

Geçen cuma günü aramız açıkken, kadınları beğendiğini gördüm, sinirlendim. Hangimiz sinirlenmeyiz ki erkek arkadaşı böyle bir şey yaptığında. Ki ben Hakan'ın ismini vermeden bu paylaşımı yaptım. Ben de kızları paylaştım, bu kızların bu tarz paylaşım yapması hiç hoşuma gitmedi.'